fbpx

Clubmerk

Sportmedia uitblinkers

Home Training | Sponsoring met een verhaal

Training | Sponsoring met een verhaal

“Sponsoring met een verhaal”

Training

Een club heeft over het algemeen drie inkomstenbronnen, te weten: contributie, kantine en sponsoring. CLUBMERK ondersteunt clubs om extra inkomsten te genereren. Tijdens de cursus “Sponsoring met een verhaal” begeleiden wij clubs naar meer sponsoren en sponsorinkomsten. De andere trainingen zijn gericht op communicatie en marketing uitdagingen.

 

CLUBMERK

Alle trainingen worden gegeven door één van onze ervaren trainers. De trainers nemen je graag mee in de wereld van sportsponsoring en -marketing of communicatie. Ze gaan tijdens de training verder in op het opbouwen van een goed sponsorpartnership of de mogelijkheden van de verschillende communicatie kanalen en geven praktische tips en handvatten mee voor de leden van de sponsor- of communicatiecommissie van de club. Een leuke informatieve avond met praktische tips en tricks voor elke club!

OVERIGE TRAININGEN

Naast de training “Sponsoring met een verhaal” verzorgt CLUBMERK ook communicatietrainingen. Het is mogelijk een algemene training te volgen over de communicatiemix of we gaan in een training juist dieper in op een specifiek communicatiekanaal (bijv. website, Social Media of nieuwsbrief).

Een andere populaire optie is het centraal zetten van een doel binnen een training. Hierbij is het mogelijk bijvoorbeeld het doel: meer sponsoren, meer leden of meer vrijwilligers centraal te zetten. We gaan dan specifiek in op de mogelijkheden van de verschillende communicatie- & marketingmiddelen en hoe deze bijdragen in de realisatie van deze doelstellingen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een op maat gemaakte training te verzorgen. Neem gerust contact op met ons via info@clubmerk.nl en wij richten een training in op de specifieke uitdagingen van de club.

  • Training communicatie met een doel
  • Training communicatie en de mogelijkheden
  • Training LinkedIn voor sponsorcommissies
  • Training Social Media voor de clubs
  • Training gerichte marketingcampagne voor clubs

 

Contact

Wij komen graag met u in contact.

info@clubmerk.nl