Noodpakket sportverenigingen aangevraagd

Het NOC*NSF heeft minister van Sport Martin van Rijn gevraagd om een pakket aan noodmaatregelen voor sportverenigingen. Met een bedrag van 150 miljoen euro zou de sport op het lokale niveau voor de komende maanden ondersteunt zijn. Sportverenigingen blijven op deze manier in staat om de belangrijke maatschappelijke rol ook in de toekomst te blijven vervullen. 

Het pakket moet vooral gericht zijn op het compenseren van de accommodatie- en andere vaste lasten van sportverenigingen gedurende deze eerste maanden van de crisis. De precieze aanvragen, details en verdere quotes kunt u hier lezen!

Voor verdere updates rondom de corona crisis en wat dit betekend voor de lokale sportclub kunt u ons in de gaten houden via Facebook en LinkedIn !

Ook zijn er onze site nog meer interessante blogs en informatie te vinden, lees dus vooral nog even verder 🙂