Veel gestelde vragen door sportverenigingen tijdens de coronacrisis.

Een “normaal” beeld deze dagen, lege sportvelden.

Wereldwijd is iedere sportliefhebber en vereniging getroffen door deze plotselinge uitbraak van het coronavirus. In ons eigen land zijn de maatregelen dan ook serieus. Tot en met 6 april zijn landelijk alle sportevenementen en competities afgelast en dit betekend dat de Nederlandse sportverenigingen hier ook onder lijden.

Het NOC*NSF heeft de afgelopen dagen ook niet stil gezeten en een aantal belangrijke en veel gestelde vragen beantwoord. CLUBMERK somt ze in deze korte post voor u op!

Als sportvereniging vraagt men zich af hoe het financieel nu verder moet? Hoe zit het met contributie? En dient men iedere trainer gewoon door te betalen? Deze vragen en nog een aantal andere belangrijke worden beantwoord door het NOC*NCF. Voor de rest verzorgt men ook aanvullende informatie over beleid en hoe nu verder. Klik HIER voor alle informatie en antwoord op uw vragen.

Mocht u nog verder geïnteresseerd zijn in wat voor een impact dit virus eigenlijk heeft op de gehele Nederlandse sportwereld kunt u HIER verder lezen. In dit recente rapport gaat het NOC*NSF hier dieper op in.

Wij zijn met CLUBMERK voor iedereen gewoon bereikbaar via mail en telefonisch. Vanzelfsprekend volgen wij de richtlijnen van het RIVM en plannen onze afspraken/overleggen zoveel mogelijk via Skype en telefoon. Voor geplande afspraken nemen wij contact met u op om te overleggen welke wijze we deze het beste kunnen invullen.

Stay safe en let op elkaar. Samen zorgen we er voor dat de sport snel weer op mag bloeien in Nederland!