fbpx

Creatieve communicatie

Een professionele uitstraling realiseer je door middel van creatieve en inhoudelijk goede communicatiemiddelen. CLUBMERK ontwerpt onder andere sponsorbrochures, de huisstijl of sponsorcampagnes voor clubs.

Van een club een merk maken

Een professionele uitstraling wekt het vertrouwen bij (potentiële) sponsoren of partners. Door van een club een merk te maken, communiceer je vanuit een eenduidige uitstraling en is het duidelijker waar een club voor staat.

Meer inkomsten voor de club

Een club heeft over het algemeen drie inkomstenbronnen, te weten: contributie, de kantine en sponsoring. CLUBMERK ondersteunt de sponsorcommissie, geeft handvatten en advies om extra inkomsten te genereren bij partnerships en sponsoring.

ONZE MANIER VAN WERKEN

Wij realiseren een professionele uitstraling met een duidelijk karakter van de club.

Intake | Aftrap

Wij horen graag waar uw club voor staat en voor gaat. Wij laten graag horen hoe CLUBMERK uw ambities kan helpen realiseren.

Concept | Opstelling

Wij helpen het vraagstuk concreet te krijgen en de ambities om te zetten in doelgerichte plannen. Hiervoor stellen wij een helder concept op.

Evaluatie | Rust

Wij evalueren de resultaten en kijken waar we kunnen bijsturen en passen aan waar nodig. Dit allemaal voor het optimale resultaat.

Inkomsten | Uitslag

CLUBMERK gaat altijd voor een positieve uitslag op het scorebord. Het resultaat is een tevreden club met meer sponsorinkomsten.

PRODUCTEN

Communicatiemiddelen en trainingen voor je club!

Onze missie: sportclubs helpen aan meer sponsorinkomsten!

Als CLUBMERK ondersteunen wij clubs op het gebied van sponsorwerving. Wij bieden professionele hulp door middel van ervaren sportmarketeers en communicatiedeskundigen. CLUBMERK realiseert van A tot Z uw communicatie- en marketingmiddelen voor sponsorwerving en andere commerciële en maatschappelijke doelstellingen. CLUBMERK draagt bij aan een professionele uitstraling met een duidelijk karakter van de club.

BEDRIJFSHISTORIE

CLUBMERK is ontstaan door de passie voor sport, marketing en communicatie. Het is een samenwerking tussen twee creatieve ondernemers: Mels Put (Mels Creatieve Communicatie) en Martijn van der Lee (Sport2Inspire).

DE AFTRAP

CLUBMERK is ontstaan door de gedachte dat sportclubs meer commerciële potentie hebben dan dat er op dit moment wordt benut. CLUBMERK gelooft in de groeiende marktwaarde van clubs en wil hier graag in ondersteunen!

Meer dan 15 jaar ervaring in het marketing- en communicatievak onder andere op het gebied van (top)sport.

CLUBMERK is een startup, maar wel één met vele jaren ervaring in de branche van sport, marketing en communicatie. De oprichters Mels Put (communicatiedeskundige) en Martijn van der Lee (Ex-marketing- en communicatie manager Heracles Almelo) zijn al jaren actief in de (top)sport en/of op het gebied van communicatie en marketing. Deze ervaring nemen ze mee om clubs te voorzien van goed en helder advies en de juiste uitstraling die aansluit bij de wensen van de opdrachtgevers.

Tevreden klanten

CLUBMERK is trots op de gerealiseerde resultaten bij onze klanten en de reacties die wij hebben mogen ontvangen. Wij staan open voor nog veel meer mooie uitdagingen in de sport!

“De training van CLUBMERK heeft ontzettend veel bijgedragen aan verbeteringen en ontwikkelingen binnen onze sponsorcommissie.”

Erwin Rieff | Medevoorzitter SVF CothenCothen

“Samen met CLUBMERK gaat HSC’21 naar een next level. Groei in sponsormogelijkheden is een werkelijkheid geworden."

Michel Wentink | Voorzitter HSC’21Haaksbergen

Opdrachten

Onze opdrachtgevers waar wij al een mooie bijdrage hebben mogen leveren.